17 December, 2014

Cinta Bukan LaranganDian dan Dina Azura, dua adik beradik yang membesar bersama tetapi tidak pernah sebulu. Ada saja yang tidak kena di hati Diaz yang terang terangan membenci Dina Azura di dalam hidupnya. Sehingga satu tahap dia cuba merogol gadis itu angkara kemarahan yang terpendam di lubuk hatinya. Kerana kesal dengan tindakannya Diaz melarikan diri ke luar negara. Namun tindakan itu tidak mampu meluputkan dosa yang dirasakannya terhadap Dina Azura.


Sepuluh tahun kemudian Diaz pulang ke tanah air dan bekerja dengan Alma Katherine, seorang ahli perniagaan berjaya. Namun dia tidak berani berhadapan dengan Dina Azura angkara perbuatannya yang lampau. Bagi Dina Azura dia tidak pernah membenci Diaz. Sejak kecil dia mengagumi Diaz namun dia terseksa kerana dibenci tanpa sebab. Seluruh jiwanya merana kerana selama ini dia menyimpan rahsia yang tidak mampu diceritakan kepada sesiapa lantaran dia sedar betapa besar dosanya mencintai abang sendiri.

Perkenalan Dina Azura dengan Johan telah menyemat cemburu di hati Diaz. Dia dan Dina Azura tidak mungkin bersama. Diaz nekad mahu membetulkan segala-galanya tetapi rahsia yang disimpannya selama 15 tahun itu akan melukakan hati ramai orang. Mampukah lagi dia menyimpan rahsia ini dari Dina Azura sedangkan dia mahu melindungi gadis itu.

Code : AA009
Rental Price : RM7

No comments: